24/7 bereikbaar | Bel gerust: 06 31 34 70 08

Hendrik Ido Ambacht, Zwangerschap, verloskundige, zwanger

Suzanne Broekhuizen

Mijn naam is Suzanne Broekhuizen en sinds 2017 ben ik werkzaam als waarneemster bij Verloskundige Praktijk Hendrik Ido Ambacht.

Voor mijn studie verloskunde heb ik enkele jaren geneeskunde gestudeerd, met als einddoel gynaecoloog te worden, maar na enige tijd studeren begon ik te merken dat ik als arts het echte persoonlijk contact met de mensen ontzettend zou gaan missen. In een zwangerschap heb je maanden de tijd om elkaar te leren kennen en te investeren in een vertrouwensband, voor mij een van de belangrijkste onderdelen om een koppel goed te kunnen begeleiden. Als verloskundige sta je veel dichter bij de mensen die je mag begeleiden, de keuze voor deze overstap is dan ook een van de beste die ik had kunnen maken.

Inmiddels heb ik zelf 2 keer ervaren hoe het is om deze bijzondere tijd mee te mogen maken. Tijdens mijn eigen zwangerschappen en bevallingen heb ik mogen ontdekken vanaf de “cliënt- zijde” hoe ontzettend belangrijk de vertrouwensband tussen een verloskundige en het aankomend ouderkoppel is. Ik heb toentertijd gekozen voor de begeleiding van Hendrika, omdat haar werkwijze als verloskundige perfect aansloot bij de manier hoe ik als verloskundige in het beroep sta. Hoe mooi is het dan ook dat ik bij Hendrika als collega aan de slag mocht gaan. Een praktijk waarin de wensen van de cliënten, de autonomie van de mensen en het persoonlijk contact bovenaan staan. Het voelt als een voorrecht om aankomende ouders te mogen begeleiden en ondersteunen bij een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in hun leven.

Als vaste waarneemster kunnen jullie mij tegenkomen tijdens de spreekuren, huisbezoeken, bevalling en kraamperiode. Door een nauwe samenwerking tussen mij en Hendrika kunnen jullie er van op aan dat ik op de hoogte ben van jullie wensen en behoeften tijdens de zwangerschap en bevalling. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Desiree

Mijn naam is Desirée van Strien en ik ben sinds 2015 werkzaam als verloskundige en sinds juni 2018 werkzaam hier in de praktijk. In de afgelopen jaren ben ik in verschillende praktijken in het land werkzaam geweest. Door het werken in grote en kleinere praktijken heb ik goed kunnen ontdekken welke zorgverlening ik graag wil geven aan zwangeren, barenden en kraamvrouwen. De persoonlijke en laagdrempelige zorg sprak mij hier het meest in aan en hierdoor heb ik echt mijn draai hier in de praktijk kunnen vinden. Ik vind het geweldig om zeer persoonlijke zorg te kunnen bieden en steeds weer getuigen te mogen zijn van de geboorte van nieuw leven.

De verloskundigen in deze praktijk staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen.

Klachtenregeling
Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter dan bellen we je zo spoedig mogelijk terug!

verzenden
Contact

Hoogtstraat 6
3341 XG Hendrik Ido ambacht
T: 06 31 34 70 08
M: info@verloskundige-hiambacht.nl