24/7 bereikbaar | Bel gerust: 078 740 00 70

Desirée

Mijn naam is Desirée van Strien en ik ben sinds 2015 werkzaam als verloskundige en sinds juni 2018 werkzaam hier in de praktijk. In de afgelopen jaren ben ik in verschillende praktijken in het land werkzaam geweest. Door het werken in grote en kleinere praktijken heb ik goed kunnen ontdekken welke zorgverlening ik graag wil geven aan zwangeren, barenden en kraamvrouwen. De persoonlijke en laagdrempelige zorg sprak mij hier het meest in aan en hierdoor heb ik echt mijn draai hier in de praktijk kunnen vinden. Ik vind het geweldig om zeer persoonlijke zorg te kunnen bieden en steeds weer getuigen te mogen zijn van de geboorte van nieuw leven.

Chloë

Mijn naam is Chloë Korff en ik ben sinds juli 2021 werkzaam bij deze praktijk. Al sinds ik mij kan herinneren verwonder ik mij enorm over het gehele proces van bevruchting tot geboorte. Na alles wat ik heb geleerd en gezien als verloskundige, verwonder ik mij er nog altijd even veel over. Ik blijf het bijzonder vinden hoe dit alles kan gebeuren binnen een lichaam. Ik ben dan ook elke dag dankbaar dat ik dit beroep mag uitoefenen en vanaf de eerste rij mag aanschouwen hoe er nieuw leven op de wereld wordt gezet, maar ook hoe een vrouw mama wordt.

Wat ik fijn vind aan deze praktijk is de persoonlijke zorg die er geboden wordt en de heel nauwe samenwerking binnen het team en het vele overleg. Hierdoor zijn wij allemaal op de hoogte van de situatie van elke cliënt en kunnen wij gerichte zorg bieden, afgestemd per persoon. Ik hoop dat jullie dit ook zo mogen ervaren.

De verloskundigen in deze praktijk staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen.

Klachtenregeling
Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter dan bellen we je zo spoedig mogelijk terug!

Contact

Hoogtstraat 6
3341 XG Hendrik Ido ambacht
T: 078 740 00 70
M: 06 31 34 70 08 
E: info@verloskundige-hiambacht.nl