24/7 bereikbaar | Bel gerust: 078 740 00 70

Kraamweek

De dag na de bevalling komen we kijken hoe het met jou en je kindje gaat. We controleren in het kraamboek de controles van jou en je kindje en bespreken deze met de kraamverzorgster. We bespreken ook de bevalling na en vragen hoe je je voelt. Binnen 3 (werk)dagen na de bevalling is het van belang dat de aangifte is geregeld bij de gemeente waar je kindje geboren is.

Hielprik
Vervolgens komen we om de dag bij je langs. Tussen de 3e en 7e dag zal ook de hielprik door ons verricht worden. Voor de gehoorscreening zal het consultatiebureau contact opnemen, dit gaat automatisch zodra jullie kindje is aangegeven.

Na de eerste kraamweek
Aan het einde van je eerste kraamweek zullen we, als alles goed gaat, de zorg afsluiten. We zullen een overdracht sturen naar jouw huisarts, zodat hij of zij op de hoogte is van het feit dat je bevallen bent. Het consultatiebureau neemt de zorg over voor wat betreft je kindje. Zij zullen in de tweede week na de geboorte op intake-gesprek komen. Op de 7e dag na de geboorte geef je je kindje als je borstvoeding geeft vitamine D en K, bij flesvoeding geef je alleen vitamine D. Deze vitamines zijn verkrijgbaar bij de drogist of apotheek. Als je na deze week met vragen zit of je bent ongerust, bel dan gerust!

Maak een afspraak

De verloskundigen in deze praktijk staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen.

Klachtenregeling
Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter dan bellen we je zo spoedig mogelijk terug!

Contact

Hoogtstraat 6
3341 XG Hendrik Ido ambacht
T: 078 740 00 70
M: 06 31 34 70 08 
E: info@verloskundige-hiambacht.nl