24/7 bereikbaar | Bel gerust: 078 740 00 70

Over mij

Mijn naam is Hendrika Taekema en ik werk al verschillende jaren als verloskundige. Sinds een paar jaar ben ik mijn eigen praktijk gestart en ik had geen betere keus kunnen maken.

Ik werk een aantal diensten per maand in het Leids Universitair Medisch Centrum in Leiden. Door af en toe als klinisch verloskundige diensten te draaien in het ziekenhuis, blijf ik breed betrokken in het verloskundig vak en zo kan ik jullie van de beste zorg voorzien.

Voor ik aan de studie verloskunde begon, ben ik werkzaam geweest in het Erasmus Medisch Centrum als verpleegkundige. Deze achtergrond, mijn medische kennis en ervaring komen dagelijks goed van pas en het geeft mij extra deskundigheid en zekerheid in mijn werk. Als verloskundige ben ik enige tijd werkzaam geweest in Afrika in een overheidsziekenhuis, er waren minimale faciliteiten en weinig middelen beschikbaar voor de gemiddeld 300 bevallingen per maand. Het was back to basics, maar geweldig om mee te maken. Werken in Afrika heeft mij echt verrijkt!

Vervolgens heb ik in verschillende verloskundige praktijken door het land gewerkt en gekeken naar wat ik belangrijk vind aan de zorg voor zwangeren. Persoonlijke zorg is toch hetgeen wat zwangeren erg op prijs stellen, een vast gezicht waar je een vertrouwensband mee opbouwt. Dit is dan ook wat ik na wil streven bij Verloskundige Praktijk Hendrik Ido Ambacht! Ik wil je graag begeleiden tijdens je zwangerschap, bevalling en kraambed.

De verloskundigen in deze praktijk staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen.

Klachtenregeling
Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter dan bellen we je zo spoedig mogelijk terug!

Contact

Hoogtstraat 6
3341 XG Hendrik Ido ambacht
T: 078 740 00 70
M: 06 31 34 70 08 
E: info@verloskundige-hiambacht.nl