24/7 bereikbaar | Bel gerust: 078 740 00 70

Leefstijl

Foliumzuur & vitamine D

Start met foliumzuur! Foliumzuur draagt bij aan een goede werking van het lichaam en zorgt voor de aanmaak van rode en witte bloedcellen. 

Voeding

Zowel bij een zwangerschapswens als in de zwangerschap is een gezonde leefstijl van groot belang. Het begint allemaal met een gezond en gevarieerd voedingspatroon en daarmee ook een gezond BMI

Roken, alcohol & drugs

Roken, alcohol en drugs tijdens de zwangerschap zijn natuurlijk altijd schadelijk voor jouw baby. Het gebruik hiervan wordt afgeraden!

Erfelijke aandoeningen

Komen er in de familie aangeboren afwijkingen of erfelijke aandoeningen voor? Het is mogelijk om uit te zoeken wat dit voor gevolgen kan hebben voor jouw zwangerschap. Zo nodig verwijzen we je door naar een klinisch geneticus.

Gevaarlijke stoffen

Het is goed om na te gaan of je in aanraking komt met gevaarlijke stoffen. Zijn er bijvoorbeeld chemicaliën of straling waarmee je in aanraking komt op je werkplek? 

Test jezelf!

Tot slot willen we je graag wijzen op ZwangerWijzer. Met deze digitale vragenlijst kun je testen of er risico’s zijn voor de zwangerschap en je baby. Je krijgt direct persoonlijk advies!

De verloskundigen in deze praktijk staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen.

Klachtenregeling
Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter dan bellen we je zo spoedig mogelijk terug!

Contact

Hoogtstraat 6
3341 XG Hendrik Ido ambacht
T: 078 740 00 70
M: 06 31 34 70 08 
E: info@verloskundige-hiambacht.nl