24/7 bereikbaar | Bel gerust: 06 31 34 70 08

Persoonlijk

Een contactpersoon tijdens je hele zwangerschap.

24/7 bereikbaar

Bereikbaar voor vragen en tips wanneer jij dat nodig hebt.

Ruime ervaring

Wij weten dat geen een zwangerschap hetzelfde is.

Contact

Gezondheidscentrum de Volgerlanden
Druivengaarde 15
3344 PK Hendrik-Ido-Ambacht

T. 06 31 34 7008
E. info@verloskundige-hiambacht.nl

Ilse Groeneveld-Verschoor

Opnieuw een hele fijne begeleiding gehad bij de zwangerschap en bevalling van ons tweede kind. Ook als het ziekenhuis het overneemt staat ze voor je paraat. Hendrika is een hele fijne verloskundige. Ook haar vervangsters werken op de manier zoals je van haar gewend bent. Rustig, positief, relaxed en vakbekwaam. Hier zit je goed!

Diana Krijger-de Kool

Lieve Hendrika, je bent echt een top verloskundige! Je gaat professioneel te werk, geeft goede adviezen, straalt rust uit en je bent erg betrokken geweest bij ons gezin. De bevalling was erg pittig maar door de rust die je uitstraalde en door je goede begeleiding is het heel goed gegaan. Ik had me geen betere verloskundige kunnen wensen. Je bent een topper. Nogmaals bedankt voor de fijne tijd die we met jou hebben gehad! Dikke kus

Meike Oskam-Burki 

Lieve Hendrika, super bedankt voor de afgelopen maanden, je kennis, vriendelijkheid, optimisme en betrokkenheid. Super hoe je Luca ook betrokken hebt bij de controles. Je bent echt een vakvrouw! Ik kijk terug op een mooie, leerzame zwangerschap. Dankjewel.

Over mij

Mijn naam is Hendrika Taekema en ik werk al verschillende jaren als verloskundige. Sinds een paar jaar ben ik mijn eigen praktijk gestart en ik had geen betere keus kunnen maken.

Ik werk een aantal diensten per maand in het Leids Universitair Medisch Centrum in Leiden. Door af en toe als klinisch verloskundige diensten te draaien in het ziekenhuis, blijf ik breed betrokken in het verloskundig vak en zo kan ik jullie van de beste zorg voorzien.

De verloskundigen in deze praktijk staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen.

Klachtenregeling
Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter dan bellen we je zo spoedig mogelijk terug!

verzenden
Contact

Hoogtstraat 6
3341 XG Hendrik Ido ambacht
T: 06 31 34 70 08
M: info@verloskundige-hiambacht.nl